HomeEntertainment"Prank Next Level" - Wanita Ingat Katak Mainan Rupanya Hidup Ini Bikin...

“Prank Next Level” – Wanita Ingat Katak Mainan Rupanya Hidup Ini Bikin Tawa Ramai

Follow kami di Telegram, Instagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

Bila sebut saja tentang haiwan seperti katak, ular atau cicak pasti segelintir orang akan menunjukkan reaksi tidak suka dengan haiwan berkenaan

Haiwan-haiwan eksotik ini kebanyakannya tidak disukai orang ramai dek kerana takut dan geli sebaik saja melihat haiwan tersebut.

Tetapi, ada segelintir masyarakat yang gemar membela haiwan eksotik ini dan dijadikan sebagai hobi sampingan mereka.

Baru-baru ini, tular di laman sosial TikTok apabila seorang wanita terkejut kerana menyangka mainan anaknya itu sekadar mainan. Rupa-rupanya itu mainan itu hidup telah mengundang tawa ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@nadmuntalib Kisah seram #fyp #halloween #scary #scarystories #kisahseram #petlover #petoftiktok #pacmanfrog suara asli – cucillacillo – tokobucillo

Si ibu sampai melompat lepas kena sergah dengan anak

Menerusi video yang dimuat naik oleh @nadmuntalib, kelihatan dia sedang menunjukkan rakaman ketika anaknya bermain permainan haiwan-haiwan eksotik.

Namun lain pula yang jadi, apabila mainan katak yang disangkakan sekadar mainan tetapi sebenarnya hidup. Malah, si anak siap sergah ibunya dengan katak itu.

Lihat video sambungan itu di bawah:

@nadmuntalib Replying to @Bungaaaa nahhh korang nak tau sangat kan katak betul ke mainan #fypage #fyp #pacmanfrog Funny Song – Cavendish Music

“Katak tu pun bagi kerjasama ya untuk prank. Elok je dia duduk situ sampailah kena paksa gerak, baru dia gerak” – Netizen

Ketika menulis artikel ini, kini ia telah meraih sebanyak 869.8K views, 101K likes dan 1,330 comments di TikTok dan rata-rata netizen terhibur dan turut terkejut disebabkan katak melompat itu.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Image via @nadmuntalib (TikTok)

Image via @nadmuntalib (TikTok)

Image via @nadmuntalib (TikTok)

Image via @nadmuntalib (TikTok)

Image via @nadmuntalib (TikTok)

Bukan mak dia je terkejut, min pun terkejut sekali ni! 😀

Image via Tenor

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita ‘mesti kongsi’ sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik:

Must Read

Related News