HomeEntertainment Lagenda Sukan Papan Selaju Negara, Pa'din Musa Sedang Mencari Pelapisnya

[VIDEO] Lagenda Sukan Papan Selaju Negara, Pa’din Musa Sedang Mencari Pelapisnya

Cover image via
OHBULANOFFICIAL (YouTube)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Artikel ini ditaja oleh Xiaomi.

Beliau pernah mengharumkan nama negara dengan menjuarai Asian X Games sebanyak 2 kali pada tahun 2000 di Phuket dan tahun 2004 di Kuala Lumpur.

Untuk pengetahuan, anak kelahiran Pulau Pinang ini adalah atlet skateboard yang paling berjaya di Malaysia sehingga kini kerana pelapisnya masih belum ditemui.

Anda nak tengok macam mana Pa’din asah bakat mereka yang baru nak main skateboard, ayuh tonton video di bawah.

Serius hebat gaya Anne Banting bermain skateboard, walaupun baru pertama kali main skateboard tetapi nampak sangat bersemangat. Semangat macam inilah yang kita perlukan untuk jadi pelapis atlet skateboard Malaysia.

Buat anda yang suka bergambar dan mempunyai lifestyle yang sibuk, ini berita baik untuk anda!

Siri Redmi Note 11 adalah siri telefon yang sangat sesuai untuk anda kerana ia mempunyai turbo caj 67W yang menjanjikan kadar pengecasan yang cepat.

Model ini sangat sesuai untuk mereka yang sibuk berkerja dan tidak ada masa yang banyak untuk mengecas telefon mereka.

Selain itu, siri Redmi Note 11 juga adalah ‘raja kelas pertengahan peranti-peranti’ kerana ia menjuarai telefon kelas pertengahan dengan kamera 108MP, bateri besar dan chipset baru yang hebat. Walau bagaimanapun, harga siri telefon ini adalah mampu milik.

Yang penting, Xiaomi masih mementingkan kualiti rekaan pada siri Redmi Note 11 iaitu premium kualiti dan boleh dipakai oleh semua orang! Apa tunggu lagi, dapatkan sekarang dengan klik di sini.

Must Read

Related News