HomeEntertainment "Inilah Rumah Baru Mak!" - Pemuda Raikan Rezeki Bersama Ibu Tercinta

[VIDEO] “Inilah Rumah Baru Mak!” – Pemuda Raikan Rezeki Bersama Ibu Tercinta

Cover image via
LBS Bina Group Berhad

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Artikel ini ditaja oleh LBS Bina Group Berhad.

Di dalam video ini kita akan melihat kisah seorang ibu dan anak tunggal lelakinya Acap berjaya menunaikan impian beliau untuk memberi hadiah sebuah rumah kepada ibunya.

Kalau anda nak tahu macam mana Acap boleh berjaya jom kita tengok video ini. Pastikan anda tengok sampai habis tau sebab kita pun nak berkongsi rezeki bersama anda.

Kalau anda nak tahu rumah yang Acap beli untuk ibunya adalah rumah KITA Mekar Double Terrace dari LBS Bina yang terletak di KITA @ Cybersouth.

Kalau anda nak tahu lebih lanjut tentang rumah ini jom kita layari laman web https://www.lbscybersouth.com.my/

LBS Bina ada hadiah nak bagi anda dan caranya sangat mudah! Untuk dapatkan hadiah ialah anda kena kira berapa jumlah perkataan ketupat yang ada dalam video di atas dan hantarkan jawapan anda dekat sini https://bit.ly/3jDXQW8 serta hantar jawapan anda sebelum 29 April 2022 tau!

Ha mestilah ada hadiah kan? Takkan lah kira suka-suka. Jom tengok apa yang anda boleh menang bila masuk peraduan ini!

Jangan risau kalau tak menang hadiah utama sebab korang masih lagi berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai untuk tempat pertama, kedua dan ketiga seperti yang berikut:

– Pemenang No. 1 : Wang tunai bernilai RM500

– Pemenang No. 2 : Wang tunai bernilai RM300

– Pemenang No.3 : Wang tunai bernilai RM200

Tak menang juga No 1,2,atau 3? Takpa guys, anda boleh dapat hadiah sagu hati yang merupakan TNG e-Wallet bernilai RM50! Ada sehingga 5 orang pemenang akan dipilih! Untuk makluman anda peraduan ini dianjurkan bersama Vivo sebagai rakan strategik.

Bukan itu saja, LBS Bina sekarang sedang berlangsung kempen ‘Raikan Rezeki Bersama LBS: Rezeki Raya Anda’ bermula dari 1hb April 2022 hinga 31hb Mei 2022.

Selain itu, trerdapat pelbagai ganjaran hebat untuk anda! Nak tahu lebih lanjut, jom klik link https://raikanrezeki.lbs.com.my/. Jangan lupa kongsikan berita baik ini dengan rakan dan keluarga anda.

Must Read

Related News