HomeEntertainmentREV Media Group Perkenalkan REV ID, Bakal Mudahkan Pemasaran Bisnes PKS Di...

REV Media Group Perkenalkan REV ID, Bakal Mudahkan Pemasaran Bisnes PKS Di Masa Hadapan

Follow kami di Telegram, Instagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

REV Ad Manager terlebih dahulu diperkenalkan dengan kerjasama REV Media Group (RMG) dan Dattel Asia Group

Ia bagi membantu para pemilik perusahaan kecil dan sederhana (PKS) memasarkan produk serta jenama mereka agar lebih dikenali ramai dengan mudah.

Susulan itu, REV Media Group turut memperkenalkan ‘REV ID’, ciri log masuk tunggal yang menggabungkan semua data di website REV kini dikembangkan kepada data Digital Out Of Home (BIGTREE), E-dagang (Wowshop) dan On-ground (Jom Heboh) untuk mencipta penonton tunggal yang unik.

Image via REV Media Group

Pengiklan boleh merancang kempen dengan lancar dan mendapat insights yang lebih baik

Ini akan memberi pengiklan kelebihan untuk mendapatkan insights yang lebih baik untuk kempen pemasaran mereka dimana menghubungkan pelbagai data seperti minat kandungan dan data lokasi luar rumah.

Bukan itu sahaja, penyepaduan saluran omni selanjutnya membolehkan pengiklan merancang kempen dengan lancar dan mengaktifkan penonton di kedua-dua inventori digital dan inventori Digital Out-Of-Home (“DOOH”) dengan cara yang lebih berkesan.

Sebagai rekod, setiap bulan lebih 13.3 juta rakyat Malaysia unik melayari aset digital REV, jadi ia teknologi terbaik dan akan memberikan pengalaman terbaik kepada pengguna RMG dan pengiklan mereka.

Image via REV Media Group

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita ‘mesti kongsi’ sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik:

Must Read

Related News