HomeEntertainment"Makanan Kegemaran" - Pengantin Tak Sangka Terima Hadiah Mi Segera Semasa Majlis...

“Makanan Kegemaran” – Pengantin Tak Sangka Terima Hadiah Mi Segera Semasa Majlis Kahwin

Cover image via
@axyraf_ (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Di samping itu, kita dapat mengubahnya menjadi menjadi satu resepi yang menarik mengikut cita rasa masing-masing. Jadi, tidak hairanlah jika ramai yang menggemari makanan ini.

Walaupun makanan ini popular namun ianya jarang sekali diberikan sebagai hadiah, terutamanya hadiah perkahwinan kerana harganya yang mampu milik.

Namun, lain pula dengan video yang tular ini apabila seorang pengantin perempuan menerima mi segera sebagai hadiah perkahwinannya telah mendapat tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

Menerusi video yang dimuat naik oleh @axyraf_ di TikTok, kelihatan sepasang pasangan pengantin baru sedang bersanding di atas pelamin.

Kemudian, rakan-rakan mereka mula naik ke pelamin untuk bersalaman serta memberikan hadiah. Namun, apa yang melucukan adalah apabila mereka telah menghadiahkan mi segera yang banyak kepada pengantin perempuan.

Situasi tersebut membuatkan riak wajah pengantin perempuan itu jelas terhibur dan terkedu kerana tidak sangka makanan kegemarannya dijadikan hadiah.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 1.1M tontonan, 168.1K tanda suka dan 2284 komen di TikTok.

Tinjauan di ruangan komen pula mendapati rata-rata netizen turut terhibur dengan hadiah yang diterima oleh pengantin perempuan itu. Terdapat juga netizen yang berharap mereka dapat menerima hadiah yang sama semasa majlis perkahwinan nanti.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

via GIPHY

You may be interested in:

Must Read

Related News