HomeEntertainment"Kabel Kuat" - Siap Bawa Anak Masuk Kaunter, Kucing Potong Q Ini...

“Kabel Kuat” – Siap Bawa Anak Masuk Kaunter, Kucing Potong Q Ini Raih Komen Warganet

Follow kami di Telegram, Instagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

Kini ramai yang kita lihat mengambil peluang untuk melancong ke luar negara setelah beberapa tahun kita disekat gara-gara virus Covid-19

Dengan sempadan banyak negara yang kini dibuka semula, ramai yang memperbaharui passport mereka di Jabatan Imigresen terdekat untuk sedia melancong.

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan situasi kucing memotong queue di Jabatan Imigresen yang melucukan telah mencuri tumpuan.

Lihat video penuh itu di bawah:

@wanmex89

Selamber dia je potong lane.. yang lame tunggu ni ape cer? #fyppppppppppppppppppppppp #kucing #kucinggangster #imgresen #utcsentul #potongline #malaysia #oyen #kucingoyen #kucingnyimut

Penang kalau hari2 macam ni – Bubih

Selamba potong queue orang nak buat passport, siap masuk kaunter

Menerusi video berkenaan, kelihatan rakaman sedang menunjukkan situasi di Jabatan Imigresen Malaysia.

Apa yang lebih melucukan adalah apabila seekor kucing dilihat membawa anaknya berjalan masuk ke kaunter dengan selambanya. Orang ramai yang menunggu giliran untuk dipanggil dilihat bengang dengan kucing yang mencuit hati ramai itu.

Kelihatan seorang budak lelaki cuba menahan dan menangkapnya namun gagal kerana kucing itu masuk ke dalam kaunter dengan laju.

Image via @wanmex89 (TikTok)

“Lama sangat tunggu turn, anak dah merengek, dia masuk dalam terus pergi jumpa pegawai tinggi imigresen dekat dalam office” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 1.8M tontonan, 152K tanda suka dan 1K komen di TikTok, rata-rata netizen turut memberikan pelbagai reaksi terhadap kucing itu.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Image via @wanmex89 (TikTok)

Image via @wanmex89 (TikTok)

Image via @wanmex89 (TikTok)

Amboi, nak melancong pergi mana tu si kucing? 😛

Image via Giphy

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita ‘mesti kongsi’ sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik di SAYS Seismik:

Must Read

Related News